Bride Styling

3600,- i WOOMA / 4600,- ude af huset

» MERE

Inkluderer en styling af løst hår samt make-up og en kort konsultation i WOOMA. Vores BrideStyling er til dig som skal giftes og som ønsker et naturligt og enkelt look. Din dag starter i vores loungeområde, hvor vores artist vil servere et glas champagne, frisk økologisk frugt efter årstidens tendenser og skønne dadelsnacks. Herefter vil du få vasket, føntørret og stylet dit hår løstsiddende (ikke en opsætning) med WOOMA waves eller efter ønske. Hvis du er i tvivl om hvordan du ønsker dit hår stylet, så lad dig inspirere af artistens ideer og solide erfaring. Til sidst vil du få lagt en smuk makeup, som er tilpasset dig og som vil fremhæve og forskønne alle de naturlige smukke træk.

Denne behandling inkluderer ikke prøvesæt.

På dagen vil du modtage en særlig Brudegave fra WOOMA, som tak fordi vi måtte få oplevelsen af at være der for dig på din store dag.

» MINDRE

 

Bride Classic

4600,- i WOOMA / 5600,- ude af huset

» MERE

Inkluderer brudeopsætning samt prøveopsætning i WOOMA. Vores Bride Classic er for dig som skal giftes og som ønsker et enkelt og klassisk look, hvor du får stylet dit hår og sat det op eksempelvis kombineret med krøller, flet m.m. Din dag starter i vores loungeområde, hvor vores artist vil servere et glas champagne, frisk økologisk frugt efter årstidens tendenser og skønne dadelsnacks. Herefter vil du få stylet dit hår og sat det op efter eget ønske. Denne brudepakke inkluderer også en prøveopsætning, hvor du kommer ind til vores artist inden din bryllupsdag f.eks. 2 uger inden den store dag. Her kan du og din artist kan snakke sammen om hvilken brudeopsætning der vil se bedst ud til dig og hvad der vil passe godt til både din kjole og personlighed.

Denne behandling er eksklusiv makeup.

På dagen vil du modtage en særlig brudegave fra WOOMA, som tak fordi vi måtte få oplevelsen af at være der for dig på din store dag.

» MINDRE

 

Bride Luxury

7600,- i WOOMA

» MERE

Skal WOOMA komme til dig skal du booke ‘Bride Princess’

Inkluderer brudeopsætning, prøveopsætning og makeup i WOOMA. Vores Bride Luxury er for dig der skal giftes og som ønsker både ønsker at få lavet en kreativ og smuk brudeopsætning eksempelvis kombineret med krøller, flet mm og få lagt en professionel og smuk makeup. Din dag starter i vores loungeområde, hvor vores artist vil servere et glas champagne, frisk økologisk frugt efter årstidens tendenser og skønne dadelsnacks. Herefter vil du få stylet dit hår og sat det op, som ønsket. Du vil også få lagt en smuk makeup, som er tilpasset dig og som vil fremhæve og forskønne alle de naturlige smukke træk. Denne brudepakke inkluderer en prøveopsætning, hvor du kommer ind til vores artist før din bryllupsdag, f.eks. 2 uger før den store dag, Her kan du og din artist kan snakke sammen om, hvilken brudeopsætning der vil se bedst ud til dig og hvad der vil passe godt til både din kjole og personlighed.

På dagen vil du modtage en særlig brudegave fra WOOMA, som tak fordi vi måtte få oplevelsen af at være der for dig på din store dag.

» MINDRE

 

Bride Princess

9600,- ude af huset

» MERE

Inkluderer 1 personlig artist og en assistent efter behov ud hos kunden, brudeopsætning, makeup og prøveopsætning i WOOMA. Vores Bride Princess er for dig som skal giftes og som ønsker en prinsessedag ud over alle grænser.

Du vil få vores særligt udvalgte brudespecialist til at komme ud til dig på din adresse på selve bryllupsdagen. Her vil artisten lave den smukkeste brudeopsætning efter eget ønske, og efterfølgende vil du få lagt en fortryllende makeup så hår, makeup og kjole matcher og vores artist vil få dig til at se fantastisk ud, så du kan nyde din særlige dag. Denne brudepakke inkluderer også en prøveopsætning, hvor du kommer ind til vores artist nogle uger før din bryllupsdag til en prøveopsætning. Her kan du og din artist kan snakke sammen om hvilken brudeopsætning der vil se bedst ud til dig og hvad der vil passe bedst til både din kjole og personlighed.

På dagen vil du modtage en særlig brudegave fra WOOMA, som tak fordi vi måtte få oplevelsen af at være der for dig på din store dag.

Vi kører ud i hele DK (kørselstillæg kan forekomme)

» MINDRE