WOOMA GIRL

Her er nogen step by step fif til hvordan du passer bedst muligt på dine extensions og som med sikkerhed vil forlænge levetiden på det.

Oftest stillet spørgsmål:

 • “Kan extensionshår skade mit naturlige hår?”
  Svaret er som udgangspunkt nej. Det hår vi bruger til extensions i WOOMA er meget let og fint håndvævet hår, som kombineres med vores ekspertise ift. mængde og længde. Dette er afgørende for om det naturlige hår kan holde til at bære extensions. Når vi har vurderet at håret er egnet, skal man derefter nøje følge nedenstående vejledning for længere levetid af extensionshåret.
 • Vask så lidt hår som muligt
  Er du en af dem der plejer at vaske hår hver eller hveranden dag, så er det nu du bryder den onde cirkel hvis du vil forlænge levetiden på dine extensions. Hårvask og føntørring slider enormt meget på håret – også dit eget naturlige hår.
 • Brug de anbefalede produkter
  Da hårvask, føn og styling er hårdt for håret anbefaler vi, at der ikke bliver sparet på produkterne. Det gør en verden til forskel, at bruge de rigtige produkter til extensionshår. Rådfør dig med den artist som laver dine extensions.
 • Lad aldrig håret lufttørre 100%
  Flettekanterne kan indeholde en del vand efter en hårvask og de kan nogen gange være våde i flere dage uden man bemærker det. Dette kan give kløe og i værste tilfælde svamp i hovedbunden. Det er derfor vigtigt, at der bliver varmet på flettekanterne med en føntørrer.
  Prioriter at style dit hår hver gang du vasker det.
  Det er muligt at du ikke har prioriteret at style så meget hår førhen, men det er vigtigt at integrere extensionshåret med dit naturlige hår, da strukturen ofte ikke er ens. Følg derfor godt med når det bliver vist af din artist og hvilke styling produkter der bliver brugt.
  Vi anbefaler, at man vasker og styler håret om aftenen eller et tidspunkt hvor der er tid. Man kan sagtens sove på extensionshår. Lav evt. en løs fletning eller lignende. Børst det igennem med en naturhårs/svinehårsbørste om morgenen og ret en krølle, hvis den sidder forkert. 
 • Holdbarheden er 3-12 måneder
  Farven på extensionshåret kan også spille en rolle. Jo mørkere håret er desto større chance er der for, at det har en længere levetid. Grunden til det er, at det mørke hår ikke er behandlet lige så meget som det lyse. Det lyse skal man derfor passe ekstra godt på.
  Skift evt. 1-2 baner ved hver oprykning. På den måde kommer du ind i et flow hvor du altid har et smukt hår. Booking via website her.
 • Oprykning af flettekanterne hver 4-12 uge.
  Det er meget individuelt hvornår man føler for, at få sine extensions rykket op. Vi anbefaler hver 6-8 uge. 12 uger er absolut max. da det derefter kan trække for meget i det naturlige hår og derfor gøre skade.