1M8A7217-Edit

Neel Boje | Ejer, creative director & educator

Neel Boje er et af branchens store navne, der med sin lange erfaring og indsigt i fagets mange discipliner er i stand til at levere hårkunst på højeste niveau.

Udover at klippe og style kunder i WOOMA underviser Neel sammen med Signe Eflund andre frisører landet over i WOOMAs populære farveteknikker og har gennem løbende efteruddannelse medvirket til at forny og udvikle sin egen og branchens faglighed.

Neel er optaget af at holde WOOMAs team af frisører skarpt og konstant motivere yngre frisører og elever i WOOMA til at yde deres bedste hver gang. Neel er en vigtig drivkraft i arbejdet med at vedligeholde og udvikle den særlige team-spirit, der har gjort WOOMA til et af de mest kreative og eksperimenterende studier i Danmark.

Neels særlige passion og expertice er extensions og farveteknikker. Hendes sans for detaljen og fokus på det perfekte resultat gør at hun betragtes som en af Danmarks førende på disse områder. At kunne videregive sin erfaring og indsigt til WOOMA-teamet som mentor på dette område ser Neel som en af sine fornemste opgaver.

En anden side af Neels virke er hendes fokus på WOOMAs lokaler og udstyr. WOOMA fremstår som en salon hvor kunstnerisk udsmykning og håndværksmæssig omhu går hånd i hånd i kraft af Neels blik for at indrette og skabe en kreativ og indbydende atmosfære.

Neel kan bookes til undervisning

WOOMA tilbyder flere undervisningsformer. Vi har vores farveteknikkursus to gange om året. Du har også mulighed for at blive WOOMIE for en dag på WOOMAs endags kursus, hvor du bliver undervist af Neel Boje eller Signe Eflund.

Følg Neels WOOMA hverdag på:
@Neelboje  & @woomastudio

✆ WOOMA Studio 3154 6400
✆ WOOMA Yard 3154 0687
Mail: Neel@wooma.dk eller info@wooma.dk