Neel, Signe og de andre WOOMIES er indbegrebet af kreativitet og entusiasme. Med fokus på hår, makeup og styling, tilbyder de behandlinger i verdensklasse – og inspirerer på glam.

WOOMA blev etableret i 2013 af Signe Eflund og Neel Boje. De to stiftere havde længe gået med tanken om at åbne et studie med frihed, plads til at være kreativ, nytænkende og med til at udvikle fagets mange grene.

I 2013 blev drømmen en realitet og WOOMA Studio slog for første gang dørene op i en baggård i Studiestræde.

De to kreative og passionerede kvinder havde en klar vision med stedet – de ville skabe en god og kreativ arbejdsplads for frisører og artister med mulighed for at kunne udvikle og inspirere andre i branchen.

I dag har de 2 saloner og 20 seje WOOMIES (en fællesbetegnelse for deres ansatte artister), der dagligt yder services og kreativitet på højt niveau.

WOOMA arbejder hårdt for at være frontløbere i en branche med hurtigt skiftende trends. De er altid i front med de nyeste trends og teknikker i farvebehandling, stylinger og extensions. Godt håndværk, et stærkt og fagligt dygtigt team af WOOMIES, som altid er omhyggelige med kundevejledning – det må siges at være nøglen til de mange tilfredse kunder i WOOMA.